Soupe de chalet
TM6 TM5

Soupe de chalet

4.5 (10 ratings)

Ingredients

  • 200 g di formaggio Gruviera, a pezzi (3 cm)
  • 150 g di porri, a pezzi (3 cm)
  • 80 g di cipolle, tagliate a metà
  • 100 g di carote, pelate, a pezzi (3 cm)
  • 260 g di patate, pelate, a pezzi (3 cm)
  • 30 g di burro
  • 500 g di acqua
  • 2 cubetti di dado per brodo vegetale (per 0,5 l ciascuno cubetto)
  • 50 g di pasta secca, tipo pipe
  • 200 g di latte
  • 100 g di panna (min. 30% di grassi)
  • 100 g di spinacini
  • 1 pizzico di pepe macinato
  • 1 pizzico di noce moscata in polvere

Nutrition
per 1 porzione
Calories
2009 kJ / 481 kcal
Protein
21 g
Carbohydrates
27 g
Fat
31 g

Like what you see? This recipe and more than 80 000 others are waiting for you!

Sign up for free

Register for our 30 day free trial and discover the world of Cookidoo®. No strings attached.

More information

Alternative recipes