Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Impasto
- 40 g di burro, a pezzi, + q.b per imburrare
- 180 g di latte
-
½
cubetto di lievito fresco (ca. 10 g)
or 1 bustina di lievito secco (7 g) - 300 g di farina
- 1 cucchiaino di sale
Crema
- 200 g di panna molto densa (circa 48% di grassi)
- 2 tuorli d'uovo
- 150 g di zucchero
- 2 pizzichi di cannella in polvere (optional)
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 1592 kJ / 382 kcal
- Protein
- 7 g
- Carbohydrates
- 48 g
- Fat
- 18 g
In Collections
Alternative recipes
Treccia bernese
1 Std. 45 Min
Riso casimiro
45min
Cake svizzera
15h
Panini del 1° Agosto
1 Std. 10 Min
Torta di Pasqua
1 Std. 45 Min
Creste di gallo all'anice
No ratings
Knöpfli
50min
Tajine di agnello con albicocche e miele
1 Std. 30 Min
Panini di San Gallo
26h 30min
Focaccia di ceci saporita
3 Std.
Cake al limone sofficissimo
1 Std. 30 Min
Crostata al rabarbaro
55 Min