Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Impasto
- 40 g di burro, a pezzi, + q.b per imburrare
- 180 g di latte
-
½
cubetto di lievito fresco (ca. 10 g)
or 1 bustina di lievito secco (7 g) - 300 g di farina
- 1 cucchiaino di sale
Crema
- 200 g di panna molto densa (circa 48% di grassi)
- 2 tuorli d'uovo
- 150 g di zucchero
- 2 pizzichi di cannella in polvere (optional)
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 1592 kJ / 382 kcal
- Protein
- 7 g
- Carbohydrates
- 48 g
- Fat
- 18 g
In Collections
Alternative recipes
Corona dei Re Magi
2h 15 min
Curry di gamberetti con topinambur
45 min
Filetto alla Wellington natalizio
3 Std. 30 Min
Condimento alla senape e aceto balsamico
10 Min
Pane ticinese
1 Std. 50 Min
Meitschibei (Dolce alle nocciole)
1h 30 min
Knöpfli
50 min
Rösti alla bernese
40 min
Focaccia dolce alle nocciole
No ratings
Salmone con salsa al mango, taccole e carote
1h
Biscotti milanesini
3h
Zuppa d'orzo grigionese
55 min