Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Ripieno
- 80 g di cipolle, halbiert
- 300 g di funghi champignon, halbiert
- 25 g di burro
- 50 g di vino bianco, secco
- 2 cucchiai di amido di mais (maizena), nach Geschmack
- 200 g di panna (min. 30% di grassi)
- 50 g di acqua
- 1 cubetto di dado per brodo di manzo (per 0.5 l)
- 400 g di polpette di salsiccia svizzera
- ¼ di cucchiaino di sale, nach Belieben
- 1 pizzico di pepe macinato, nach Belieben
- ½ cucchiaino di paprica dolce, nach Belieben
Vol-au-vent
- 8 vol-au-vent
- 1 mazzetto di erba cipollina fresca (ca. 30 g), in feinen Ringen
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 3278 kJ / 785 kcal
- Protein
- 23 g
- Carbohydrates
- 26 g
- Fat
- 63 g
In Collections
Alternative recipes
Spezzatino alla zurighese
50 Min
Gratin di patate
1 Std. 10 Min
Brunsli di Basilea
8 Std. 40 Min
Stufato di maiale alla greca
No ratings
Salsa per insalata ai semi di zucca
10 min
Crema di formaggio quark con cioccolato bianco
No ratings
Salsa olandese
No ratings
Pane alle pere
28h
Maluns grigionesi
No ratings
Soufflé di spinaci e uova
35 min
Involtini estivi
30 min
Spezzatino di manzo con fagioli e salsa di feta
No ratings