Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Impasto
- 150 g di farina
- 75 g di burro, kalt, in Stücken
- ½ cucchiaino di sale
- 50 g di acqua, kalt
Ripieno
- 700 g di cipolle, halbiert
- 40 g di burro
- 4 uova
- 200 g di panna (min. 30% di grassi)
- 1 ½ cucchiaino di sale, nach Belieben
- 1 pizzico di pepe macinato
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 2671 kJ / 641 kcal
- Protein
- 14 g
- Carbohydrates
- 39 g
- Fat
- 47 g
Alternative recipes
Bocconcini di pesce con salsa tartara
50min
Rösti alla bernese
40min
Gratin di patate
1h 10min
Crostata di cipolle e formaggio
1 godz. 15 min
Feta al cartoccio
25min
Crema Thermomix®
45min
Zabaione
15 Min
Spezzatino alla zurighese
50min
Tortine al formaggio
50min
Quiche al mascarpone e pomodori
1h 30min
Treccia bernese
1h 45min
Curry indiano di verdure
1h 10min