Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 2 gousses d'ail
- 400 g de gruyère, in Stücken (3 cm)
- 400 g de vacherin fribourgeois, in Stücken (3 cm)
- 2 c. à soupe d'amidon de maïs (par ex. Maïzena)
- 200 g de vin blanc, sec
- 15 g de kirsch, nach Belieben
- 1 pincée de poivre fraîchement moulu
- 1 pincée de noix de muscade, fraîchement moulue
- 1 pincée de paprika doux, gemahlen
- 700 g de pain blanc, in Würfeln (3 cm)
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 5393 kJ / 1291 kcal
- Protein
- 71 g
- Carbohydrates
- 91 g
- Fat
- 65 g
In Collections
Alternative recipes
Ragoût de bœuf sur purée de céleri
1h
Café glacé
2 Std. 15 Min
Mousse au Toblerone®
3sa 10 dk
Caramels à la crème
2 Std.
Gâteau du Vully
2h 30min
Tourte aux noix de l'Engadine
1h 15min
Carac (Tartelette au chocolat)
2 Std.
Papet vaudois
55min
Émincé à la zurichoise
50min
Fondue au fromage
20 Min
Gâteau aux carottes argovien
2 Std.
Roulade au citron
3h