Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 100 g de sucre de canne
- 1 orange, bio coupée en deux
- 1 gousse de vanille, coupée en deux, de biais
- 1 bâton de cannelle (4 cm de long)
- 750 g de vin rouge, sec
- 40 g de rhum
- 2 clous de girofle
- 2 étoiles de badiane (anis étoilé)
- 1 orange bio coupée en 6 rondelles
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 1141.8 kJ / 272.2 kcal
- Protein
- 0.9 g
- Carbohydrates
- 32.9 g
- Fat
- 0 g
In Collections
Alternative recipes
Risotto aux champignons accompagnés d'une salade de courge
45 Min
Spätzlis au fromage
1 Std. 10 Min
Glace à la pomme et au lait de coco
10min
Bâtonnets de légumes avec dip et petits pains complets
1 Std. 10 Min
Risotto alla milanese
30 Min
Tarte à la rhubarbe
55min
Vin blanc chaud
20 Min
Risotto aux bolets et au brie
35 Min
Chutney d'oignon rouge
24h
Chili con cervelas
1h
Petits pains du 1er août
1 Std. 10 Min
Mousse au Toblerone®
3 Std. 10 Min