Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Pâte
- 260 g de farine
- 20 g d'huile d'olive
- ¼ cube de levure boulangère fraîche (10 g)
- ½ c. à café de sel
- 135 g d'eau
Moulage et garniture
- farine pour abaisser la pâte
- 130 g d'oignons, coupés en quatre selon la grandeur
- 180 g de crème acidulée, toutes sortes
- 150 g de lard, dégraissé, en tranches, coupées en lanières (5 mm)
- 2 pincées de fleur de sel
- 2 pincées de poivre, moulu
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 5365.5 kJ / 1281.7 kcal
- Protein
- 25.3 g
- Carbohydrates
- 99.3 g
- Fat
- 87.1 g
In Collections
Alternative recipes
Spätzlis au fromage
1 Std. 10 Min
Pain tessinois
1h 50min
Petits pains au lait
2h 5min
Papet vaudois
55 Min
Cake Mississippi clair
1h 15 min
Petits pains du 1er août
1 Std. 10 Min
Mousse au Toblerone®
3 Std. 10 Min
Cuchaule
2u. 30min
Bonhomme en pâte
2ωρ. 10 λεπτ.
Toasts à l'ail
15min
Nœud au lard
2ωρ. 10 λεπτ.
Tresse bernoise
1 Std. 45 Min