Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 80 g di Parmigiano reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 30 g di pinoli
- 1 spicchio di aglio (optional)
- 80 g di basilico, fresco, le foglie lavate ed asciugate
- 150 g di olio extravergine di oliva
- ½ cucchiaino di sale
- Nutrition
- per 1 bicchiere
- Calories
- 7741 kJ / 1848 kcal
- Protein
- 34 g
- Carbohydrates
- 7 g
- Fat
- 190 g
- Fibre
- 4.6 g
Alternative recipes
Dado vegetale
1h
Pesto alla genovese
10 Min
Crema pasticcera
15 Min
Gnocchi di patate
1 Std. 15 Min
Tortino di cioccolato con cuore morbido
2h
Gelato veloce alla frutta
10 Min
Purè di patate
50 Min
Insalata russa
1h
Insalata di riso
40 Min
Maionese
10 Min
Confettura di fragole classica
1h 5 min
Crema al caffè
15 Min