Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 80 g Parmigiano reggiano a pezzi
- 30 g di pinoli
- 1 spicchio di aglio (optional)
- 80 g di foglie di basilico fresco
- 150 g di olio extravergine di oliva
- ½ cucchiaino di sale
- Nutrition
- per 1 vasetto
- Calories
- 7741 kJ / 1848 kcal
- Protein
- 34 g
- Carbohydrates
- 7 g
- Fat
- 190 g
- Fibre
- 4.6 g
In Collections
Alternative recipes
Ragù di carne alla bolognese
1j 30 menit
Stelle alla cannella
1j 30 menit
Purè di patate
45 Min
Impasto per pizza
1j
Salsa ai lamponi
10 min
Insalata russa
1j
Pennette allo zafferano e gamberetti
40 min
Pesto alla genovese
20 min
Risotto alla parmigiana
30 min
Confettura classica
55 Min
Tiramisù
5h 40min
Impasto per pizza
1j