Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 80 g Parmigiano reggiano a pezzi
- 30 g di pinoli
- 1 spicchio di aglio (optional)
- 80 g di foglie di basilico fresco
- 150 g di olio extravergine di oliva
- ½ cucchiaino di sale
- Nutrition
- per 1 vasetto
- Calories
- 7741 kJ / 1848 kcal
- Protein
- 34 g
- Carbohydrates
- 7 g
- Fat
- 190 g
- Fibre
- 4.6 g
In Collections
Alternative recipes
Pesto di basilico
10min
Risotto alla parmigiana
30 Min
Crostata di mele
1h 15min
Purè di patate
45 Min
Cake al limone sofficissimo
1 Std. 30 Min
Pasta all'uovo
1 Std.
Albumi montati a neve
5min
Pasta all'uovo
1 Std.
Pesto alla genovese
20 Min
Polenta ticinese
45 Min
Spiedini di polpettine di pollo, zucchine e riso
1h 40min
Gelato alla nocciola
5 godz. 20 min