Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 50 g di mini brezel, salati
- 5 rametti di timo fresco, le foglioline di 3 rametti lavate e asciugate
- 800 g di acqua
- 25 g di funghi porcini secchi
- 2 cubetti di dado per brodo ai funghi (per 0,5l)
- 80 g di cipolle, tagliate a metà
- 1 spicchio di aglio
- 1 cucchiaio di burro, non salato
- 300 g di riso per risotto
- 100 g di vino bianco, secco
- 200 g di formaggio Brie
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 2247 kJ / 538 kcal
- Protein
- 17 g
- Carbohydrates
- 72 g
- Fat
- 19 g
In Collections
Alternative recipes
Crema Thermomix®
45 min
Risotto con spinaci ed asparagi
40 min
Minestra di patate dolci con spiedino di pollo
30 min
Risotto alla milanese
30 min
Salsa olandese
Keine Bewertungen
Risi e bisi
35 min
Polenta
1h
Pesto alla genovese
20 min
Salsa per insalata ai semi di zucca
10min
Risotto ai frutti di mare
1h 15min
Vellutata di zucca e pomodoro
25 min
Purea di patate
45 min