Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 50 g di mini brezel, salati
- 5 rametti di timo fresco, le foglioline di 3 rametti lavate e asciugate
- 800 g di acqua
- 25 g di funghi porcini secchi
- 2 cubetti di dado per brodo ai funghi (per 0,5l)
- 80 g di cipolle, tagliate a metà
- 1 spicchio di aglio
- 1 cucchiaio di burro, non salato
- 300 g di riso per risotto
- 100 g di vino bianco, secco
- 200 g di formaggio Brie
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 2247 kJ / 538 kcal
- Protein
- 17 g
- Carbohydrates
- 72 g
- Fat
- 19 g
In Collections
Alternative recipes
Polenta ticinese
45 min
Zuppa di zucca
35min
Condimento all'arancia e curry
No ratings
Purè di patate
45 min
Risotto alla milanese
30min
Zuppa di zucca
35min
Chips croccanti con guacamole
1h
Vellutata di zucca, riso con pesce e verdure, crumble di mele e pere (Svizzera)
1h 30min
Salsiccia con lenticchie e verdure
1h
Riso casimiro
45 min
Risotto con spinaci ed asparagi
40 min
Purea di patate
45 min