Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 50 g di mini brezel, salati
- 5 rametti di timo fresco, le foglioline di 3 rametti lavate e asciugate
- 800 g di acqua
- 25 g di funghi porcini secchi
- 2 cubetti di dado per brodo ai funghi (per 0,5l)
- 80 g di cipolle, tagliate a metà
- 1 spicchio di aglio
- 1 cucchiaio di burro, non salato
- 300 g di riso per risotto
- 100 g di vino bianco, secco
- 200 g di formaggio Brie
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 2247 kJ / 538 kcal
- Protein
- 17 g
- Carbohydrates
- 72 g
- Fat
- 19 g
In Collections
Alternative recipes
Besciamella
15 min
Ragù di carne alla bolognese
1hod. 30min
Risotto alla milanese
30 min
Risotto ai porri con mele e formaggio di capra
40 Min
Purè di patate
45 min
Besciamella
15 min
Crostata alla pancetta e porri
1hod.
Tris di riso, pesce e verdure
35 min
Pesto alla genovese
20 min
Torta di carote
1 Std. 10 Min
Risotto con spinaci ed asparagi
40 Min
Riso casimiro
45 min