Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 25 g Pilze, getrocknet
- 230 g Wasser, davon 200 g heiß
- 200 g Staudensellerie, in Stücken
- 250 g Karotten, in Stücken
- 100 g Zwiebeln, halbiert
- 100 g Tomaten, in Stücken
- 150 g Zucchetti, in Stücken
- 1 Knoblauchzehe
- 50 g Champignons, frisch
- 1 Lorbeerblatt, getrocknet (optional)
- 6 Stängel Kräutermischung, frisch (z.B. Basilikum, Salbei, Rosmarin), abgezupft
- 4 Stängel Petersilie, frisch
- 120 g Meersalz, grobkörnig
- 30 g Wasser
- 1 EL Olivenöl
- Nutrition
- per 100 g
- Calories
- 257 kJ / 61 kcal
- Protein
- 3 g
- Carbohydrates
- 5 g
- Fat
- 2 g
- Fibre
- 5.2 g
Alternative recipes
Kartoffelstock nature
55min
Rüeblisalat
15 min
Getränkter Zitronencake
1h 30min
Kabis-Rüebli-Salat mit Feta
15 min
Fruchtglace
5 dk
Bananen-Glace (Nicecream)
5 dk
Focaccia mit Tomaten
40 dk
Tomatensauce für jeden Tag
30 dk
Poulet mit Kartoffelstock
1sa 15 dk
Berner Zopf
1 godz. 45 min
Lauch-Kartoffelstock mit Brätkügeli-Sauce
55min
Randensalat
10 dk