Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 2 filetti di acciuga, sott'olio, sgocciolati
- 10 g di capperi sott'aceto, sgocciolati
- 1 spicchio di aglio
- 1 cucchiaino colmo di sale + q.b.
- 1800 g di acqua
- 300 g di broccoli, lavati
- 180 g di pasta secca tipo orecchiette
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 2519 kJ / 602 kcal
- Protein
- 16.8 g
- Carbohydrates
- 76.6 g
- Fat
- 27.6 g
- Fibre
- 7.5 g
In Collections
Alternative recipes
Risotto con spinaci ed asparagi
40 min
Penne broccoli, salsiccia e olive
40 min
Minestrone con ceci
40 min
Vellutata di zucca, riso con pesce e verdure, crumble di mele e pere (Svizzera)
1j 30 mnt
Minestrone
45 min
Ragù di carne alla bolognese
1j 30 mnt
Frittata con carne macinata e composta di mele e barbabietole
1h 10 min
Linguine alla carbonara di zucchine
Nessuna valutazione
Linguine al salmone e vodka
20 Min
Riso casimiro
45 min
Risotto zucca e pancetta
25 min
Polpettine di carne con purea di patate
1 Std.