Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 2 filetti di acciuga, sott'olio, sgocciolati
- 10 g di capperi sott'aceto, sgocciolati
- 1 spicchio di aglio
- 1 cucchiaino colmo di sale + q.b.
- 1800 g di acqua
- 300 g di broccoli, lavati
- 180 g di pasta secca tipo orecchiette
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 2519 kJ / 602 kcal
- Protein
- 16.8 g
- Carbohydrates
- 76.6 g
- Fat
- 27.6 g
- Fibre
- 7.5 g
In Collections
Alternative recipes
Pasta al tonno e melanzane
30 min
Risotto ai pomodori con burrata
30 min
Maccheroncini al forno con melanzane e pomodorini
30 min
Conchiglie al sugo di pomodoro fresco e formaggio di capra
45 min
Pollo con asparagi e riso
45 min
Asparagi con patate e salsa olandese allo yogurt
45 min
Coq au vin
2 Std.
Spaghetti alla carbonara
35min
Insalata di polpo con pomodorini e rucola
40 min
Risotto con spinaci ed asparagi
40 min
Farfalle asparagi, pancetta e zafferano
35min
Spaghetti alla carbonara
30 min