Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 80 g di formaggio Sbrinz, in Stücken (1 cm)
- 80 g di cipolle, halbiert
- 1 spicchio di aglio
- 1 cucchiaio di olio di colza
- 500 g di carne trita di manzo
- 1 cucchiaio di farina
- 4 cucchiai di concentrato di pomodoro
- 2250 g di acqua
- 1 cubetto di dado per brodo vegetale (per 0,5 l)
- 2 ¼ cucchiaini di sale
- ¼ di cucchiaino di pepe macinato, nach Belieben
- 400 g di pasta secca, tipo pipe
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 3094 kJ / 739 kcal
- Protein
- 44 g
- Carbohydrates
- 74 g
- Fat
- 28 g
In Collections
Alternative recipes
Treccia bernese
1h 45min
Senape di fichi
No ratings
Carne di manzo in salsa alla panna e funghi
1 Std.
Insalata di patate
1 Std. 5 Min
Pollo alla pechinese
No ratings
Contorno di carote e piselli
35 Min
Pollo con riso alle zucchine e carote
45min
Riso casimiro
45min
Stufato di pollo alla senape
40min
Spezzatino alla zurighese
50min
Insalata di verdura e frutta
10 min
Insalata di broccoli con pinoli
5 min