Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 100 g di cipolla in quarti
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 200 g di zucchine a fette (0.5 cm)
- 1 cucchiaino di sale + q.b.
- 2 pizzichi di pepe nero macinato
- 300 g di acqua
- 250 g di farina di ceci
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 858 kJ / 205 kcal
- Protein
- 9.9 g
- Carbohydrates
- 25.5 g
- Fat
- 7.8 g
- Fibre
- 5.1 g
In Collections
Alternative recipes
Passato di verdure
50 Min
Risotto con spinaci ed asparagi
40 Min
Sformato di lenticchie
1 Std. 55 Min
Vellutata di zucca, riso con pesce e verdure, crumble di mele e pere (Svizzera)
1 Std. 30 Min
Hummus
9 Std. 20 Min
Minestrone
45 Min
Tagliolini alla zucca
1h 20min
Orzo alla mediterranea
1h
Zuppa asiatica vegana con tofu
1 Std. 30 Min
Torta di mele facile
45 Min
Tortini alle verdure
55 Min
Mini plumcake allo yogurt
40 Min