Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Basi
- 250 g di formaggio Emmental, a pezzi (2 cm)
- 2 uova
- 500 g di cavolfiore, le rosette
Farcitura e finitura
- 1 cipolla, tagliata a metà
- 1 spicchio di aglio
- 20 g di olio di oliva
- 350 g di pomodori ciliegini
- 15 g di concentrato di pomodoro
- ½ cucchiaino di sale
- 1 cucchiaino di origano, secco
- 1 mozzarella (125 g), a fette (5 mm), fette grandi tagliate a metà
- basilico, fresco per guarnire
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 1793 kJ / 428 kcal
- Protein
- 27 g
- Carbohydrates
- 8 g
- Fat
- 31 g
- Fibre
- 5.3 g
In Collections
Alternative recipes
Rösti alla bernese
40 min
Hot dog alla griglia
No ratings
Quiche di asparagi
1h
Hamburger con Coleslaw
40 min
Ratatouille
40 min
Curry di zucca con pollo
45 min
Omini di pasta (Grittibänze)
2 godz. 10 min
Panini del 1° Agosto
1 godz. 10 min
Mississippi Cake chiara
1h 15min
Curry di cavolfiore e lenticchie
45 min
Insalata di patate
1h 5min
Purea di patate
45 min