![Pesto d'épinards, pignons et feta Pesto d'épinards, pignons et feta](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/E9F91A36-CC6F-4982-A5B3-D06FE446BDED/Derivates/b2b9b8fa-1493-480a-820c-ffabbf7908d0.jpg)
Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 100 g de feta, coupée en morceaux
- 30 g de pignons de pin
- 1 gousse d'ail
- 100 g d'épinards frais
- 100 g d'huile d'olive extra vierge
- ½ c. à café de sel
- Nutrition
- per 1 g
- Calories
- 17.5 kJ / 4.2 kcal
- Protein
- 0 g
- Carbohydrates
- 0 g
- Fat
- 0.4 g
- Fibre
- 0 g
In Collections
Alternative recipes
Houmous
10 min
Houmous classique ou à la betterave
10 min
Pesto petits pois et ricotta
10 min
Pesto au basilic
10 min
Pesto aux fanes de carotte
10 min
Pesto de cresson, noix et comté
15 Min
Lait de noisettes (Métrique)
No ratings
Hummus (TM5/TM6 Metric)
10 min
Pesto de chou kale, noix et sésame
15 Min
Galettes de brocoli avec salsa de radis
1 Std. 15 Min
Gnocchis aux poires, noix de pécan et gorgonzola
1 Std. 20 Min
Gaufres vertes aux épinards, saumon fumé et graines germées
35 min