Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- Butter zum Einfetten
- Paniermehl zum Ausstreuen
- 80 g Bergkäse, in Stücken
- 80 g gekochter Schinken, in Stücken
- 3 Stängel Petersilie, abgezupft
- 3 Eier
- 40 g Milch
- ½ - ¾ TL Salz, nach Geschmack (siehe Tipp)
- ¼ TL Pfeffer
- 1 Prise Muskat
- 6 EL Erbsen, TK (ca. 90 g)
- 500 g Wasser
- Nutrition
- per 1 Stück
- Calories
- 526 kJ / 126 kcal
- Protein
- 11 g
- Carbohydrates
- 3 g
- Fat
- 7 g
- Fibre
- 0.9 g
In Collections
Alternative recipes
Grüne Omelettes aus den Varoma® Förmchen
40min
Eier im Glas auf Rahmspinat
1h 15min
Baconwaffeln mit Kräuterzwiebeln
45min
Ingwer-Honig-Küchlein mit Mandarinen
1h
Weißes Schoko-Omelette
8 godz. 45 min
Lachs-Dill-Muffins
45min
Oeuf Cocotte
30min
Fenchel-Trauben-Salat
10min
Kräuter-Schinken-Omelette mit Kaiserschoten
35min
Frühstücksei mit Speck und Paprika
35min
Spiegeleier dampfgegart
15min
Oliviersalat
3 Std.