Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- Butter zum Einfetten
- Paniermehl zum Ausstreuen
- 80 g Bergkäse, in Stücken
- 80 g gekochter Schinken, in Stücken
- 3 Stängel Petersilie, abgezupft
- 3 Eier
- 40 g Milch
- ½ - ¾ TL Salz, nach Geschmack (siehe Tipp)
- ¼ TL Pfeffer
- 1 Prise Muskat
- 6 EL Erbsen, TK (ca. 90 g)
- 500 g Wasser
- Nutrition
- per 1 Stück
- Calories
- 526 kJ / 126 kcal
- Protein
- 11 g
- Carbohydrates
- 3 g
- Fat
- 7 g
- Fibre
- 0.9 g
In Collections
Alternative recipes
Blitz-Stulle
10 min
Bauern-Omelettes aus den Varoma® Förmchen
40 min
Lachs-Dill-Muffins
45 min
Quarksoufflés
1 godz.
Grüne Omelettes aus den Varoma® Förmchen
40 min
Mini-Cheesecakes mit Mangopüree
3h
Ingwer-Honig-Küchlein mit Mandarinen
1 godz.
Frühstücks-Omelette
35 min
Cheddar-Salbei-Scones
40 min
Spiegeleier dampfgegart
15 min
Frühstücksei mit Lachs und Avocado
20 min
Möhren-Weizen mit Champignon-Omelette
25 min