Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Mangold und Putenbrust
- 500 g Mangold, Stiele von den Blättern getrennt
- 20 g frischer Ingwer, in dünnen Scheiben
- 750 g Cidre
- 1 TL weißer Pfeffer, gemahlen
- 10 g Rosinen
- 1 Prise Zucker
- 20 g Zitronensaft
- 500 g Putenbrustfilets, ohne Haut, in mundgerechten Stücken
- 2 EL Limettensaft
- 1 TL Salz
Helle Sauce
- 100 g Crème fraîche
- 10 g Zucker
- 40 g Mehl
- Nutrition
- per 1 Portion
- Calories
- 1484 kJ / 355 kcal
- Protein
- 35 g
- Carbohydrates
- 23 g
- Fat
- 9 g
- Fibre
- 3.8 g
In Collections
Alternative recipes
Chicorée mit Hackfleisch, Reis und Tomatensauce
1 Std.
Fenchelsalat
3h 35min
Weißes Schwarzwurzel-Curry mit Hendl und Maisbrot
1 Std. 15 Min
Schweinefilet à la Tafelspitz
50 Min
Pute mit Mangold und Pilzen
45 Min
Mangold-Röllchen mit Tomatensauce
1 Std. 30 Min
Karotten-Fenchel-Frittata mit Ricotta
30 Min
Kalbsfrikassee mit Staudensellerie, Schwarzwurzeln und Kartoffeln
1 Std. 35 Min
Kürbisauflauf
1hod. 50min
Zander auf Shiitake-Pak Choi
50 Min
Gedämpfter Chicorée in Orangenmarinade
30 Min
Königsberger Klopse mit Erbsenpüree
45 Min