Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- ½ Bund Petersilie, ohne Stiele
- 10 g frischer Ingwer, in dünnen Scheiben
- 100 g Sauerampfer, grob zerkleinert
- 40 g Butter
- 50 g Weißwein
- 500 g Fischfond
- 600 g frische Lachsfilets, in mundgerechten Stücken
- 1 EL Zitronensaft
- ½ TL Salz und etwas mehr zum Würzen
- 2 EL Mehl
- 3 EL Wasser
- 1 Prise Pfeffer
- 150 g Crème fraîche
- Nutrition
- per 1 Portion
- Calories
- 1836 kJ / 439 kcal
- Protein
- 31 g
- Carbohydrates
- 10 g
- Fat
- 29 g
- Fibre
- 1.1 g
In Collections
Alternative recipes
Seelachs mit Kaiserschoten und Kräuteröl
45min
Brunnenkressesalat mit Hüftsteak-Tagliata
50min
Seeteufel-Medaillons mit Fenchelsauce
1 Std. 10 Min
Schweinefilet à la Tafelspitz
50min
Forellen des Bischofs
35min
Schollenfiletröllchen im Gemüsebett
1 Std.
Kabeljau in Tomaten-Salzzitronen-Sugo
1 Std.
Lachsfilets in Sherrysauce
35min
Beschwipster Gockel
9h
Wilder Hackbraten
2h
Balsamico-Lachs mit Zucchininudeln
25 Min
Edelfischragout
35min