Compatible versions
Minicakes aux pralines roses et framboises, sans gluten
Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 175 g de mix de farines sans gluten, et un peu pour le moule
- 30 g de beurre, et un peu pour le moule
- 3 œufs
- 100 g de sucre en poudre
- 1 c. à café de levure chimique sans gluten
- 150 g de lait
- 100 g de pralines roses concassées
-
100
g de framboises fraîches ou surgelées
or 100 g de fruits rouges frais variés ou surgelés
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 1110.6 kJ / 264.5 kcal
- Protein
- 4.8 g
- Carbohydrates
- 41.4 g
- Fat
- 8.4 g
- Saturated Fat
- 3.8 g
- Fibre
- 1.9 g
- Sodium
- 29.3 mg
In Collections
Alternative recipes
Muffins aux myrtilles
45 Min
Cake aux pépites de chocolat et aux abricots
1h 10min
Financiers minute miel et framboises
35 Min
Cookies coco, chocolat et noix du Brésil
25 Min
Cookies au chocolat et aux noix
45 Min
Moelleux à la clémentine
50min
Gâteau choco-noisette
1 Std. 40 Min
Moelleux poire-noisette
45 Min
Grand financier à la noisette
55 Min
Marbré express au chocolat
45 Min
Cake framboise-chocolat blanc
50min
Gâteau fondant aux poires et pépites de chocolat
1h