Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 300 g di latte intero
- 10 g di lievito di birra fresco, sbriciolato
- 5 g di zucchero
- 600 g di farina manitoba
- 140 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 10 g di sale
- 80 g di acqua
- sale grosso, a piacere
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 1834.3 kJ / 438.4 kcal
- Protein
- 9.5 g
- Carbohydrates
- 60.4 g
- Fat
- 19.4 g
- Saturated Fat
- 3.4 g
- Fibre
- 1.7 g
- Sodium
- 511.3 mg
Alternative recipes
Focaccia a bastone
5u.
Bruco tramezzino
6h 30min
Focaccia alle cipolle
2h 40min
Focaccine con crema di mele e crumble
2 godz.
Focaccia alle cipolle
2h 20min
Focaccia al rosmarino
2 Std. 30 Min
Pane dolce per la colazione
1 godz. 30 min
Pizza caprese
9 Std.
Focaccia alle patate (per 1 persona)
1 godz. 30 min
Focaccia al profumo di timo
1 godz. 55 min
Focaccia morbida
4h
Focaccia
6 Std.