Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 120 g di burro, freddo + q.b.
- 100 g di zucchero
- 2 uova
- 150 g di latte
- 200 g di farina tipo 00
- 50 g di fecola di patate
- 1 stecca di vaniglia, i semini estratti
- 10 g di lievito in polvere per dolci
Caramello salato
- 250 g di zucchero
- 75 g di burro, freddo
- 1 - 2 pizzichi di sale
- 160 g di panna (min. 30% di grassi)
- 1045 g di acqua
- 1 ½ cucchiaino di succo di limone
- 1 cucchiaio di aceto
- Nutrition
- per 1 fetta
- Calories
- 1529 kJ / 365 kcal
- Protein
- 4 g
- Carbohydrates
- 45 g
- Fat
- 19 g
- Saturated Fat
- 10 g
- Fibre
- 0.8 g
- Sodium
- 91 mg
In Collections
Alternative recipes
Crostata morbida allo yogurt e frutta
4h 30min
Cotton Japanese cheesecake
2 Std.
Torta soffice alle fragole
2 Std.
Girandole della Befana
3 Std.
Whoopie alle fragole
2 Std.
Torta al lime e ricotta
50 min
Torta ricotta e cocco
1 godz.
Torta morbida cioccolato fondente e pere
1 godz.
Torta paradiso con mousse alla crema gianduia
1h 30min
Torta al cioccolato
1 godz.
Semolino dolce al latte e miele
30 min
Torta di mele e yogurt
1h 30min