Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 100 g de parmesan, coupé en morceaux
- 100 g de jambon blanc, coupé en morceaux
- 60 g de beurre demi-sel
- 150 g de farine de blé, et un peu pour le plan de travail
- 1 c. à café de levure chimique (½ sachet)
- 1 œuf
- 1 c. à café d'origan déshydraté
- Nutrition
- per 1 pièce
- Calories
- 328.3 kJ / 77.8 kcal
- Protein
- 3.9 g
- Carbohydrates
- 5.6 g
- Fat
- 4.4 g
- Saturated Fat
- 2.5 g
- Fibre
- 0.3 g
- Sodium
- 156.5 mg
In Collections
Alternative recipes
Biscuits au comté
1h
Minicakes au pesto et aux pignons
40 min
Minicakes chorizo-feta
35 min
Sablés au parmesan et au sésame
25 min
Cookies fleur de sel, parmesan et herbes de provence
45 min
Minicannelés au chorizo
12h
Sablés au pesto et au parmesan
35 min
Gougères au jambon fumé et reblochon
55 min
Minicakes au fromage et aux lardons
40 min
Madeleines jambon-comté
1h 35 min.
Cookies au chorizo et aux tomates séchées
50 min
Cannelés au jambon
13 Std.