Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 100 g de comté, coupé en dés
- 2 tranches de jambon
- 3 œufs
- 150 g de farine de blé
- 2 c. à café de levure chimique (1 sachet)
- 125 g de lait
- 80 g de beurre mou, en morceaux
- du sel
- du poivre moulu
- huile, pour les moules
- Nutrition
- per 1 pièce
- Calories
- 297 kJ / 71 kcal
- Protein
- 3 g
- Carbohydrates
- 4 g
- Fat
- 5 g
Alternative recipes
Minicannelés au chorizo
12h
Cannelés au jambon
13h
Gougères au comté
45 min
Cookies jambon, parmesan et origan
45 min
Minichoux au chèvre et au basilic
55 min
Gougères au jambon fumé et reblochon
55 min
Minicakes au fromage et aux lardons
40 min
Minicakes chorizo-feta
35min
Minicakes au pesto et aux pignons
40 min
Madeleines au chorizo, courgette et poivron rouge
45 min
Cookies aux olives et au chèvre
30 min
JUIN - Mini-madeleines jambon-roquefort - Bruno Dinel
30 min