Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 200 g d'emmental, coupé en morceaux
- 550 g de pommes de terre, coupées en morceaux
- 2 œufs
- 80 g d'oignon, coupé en deux
- 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 3 pincées de poivre blanc moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 6 tranches fines de jambon cru
- Nutrition
- per 1 part
- Calories
- 984.4 kJ / 236 kcal
- Protein
- 18 g
- Carbohydrates
- 10.6 g
- Fat
- 13.3 g
- Saturated Fat
- 6.6 g
- Fibre
- 1.3 g
- Sodium
- 815.4 mg
In Collections
Alternative recipes
Roulé à la tomate et chèvre aux fines herbes
25min
Friands au boudin blanc et échalotes
2 Std.
Crapiauds aux lardons et à La Vache qui rit®
40 min
Pizza tressée à la tomate jambon et mozza
1h 55min
Gâteau de riz aux petits légumes
45min
Gaufres de pomme de terre au jambon
1h 50min
Rocambole de carne (Roulé de bœuf haché)
1 Std. 5 Min
Roulé à la tomate
2 Std.
Roulé de pomme de terre au fromage
45min
Roulé de pomme de terre au saumon fumé
55min
Roulé de potiron
1 Std. 30 Min
Croque-cake
50min