Couronne aux herbes et à l’ail

Couronne aux herbes et à l’ail

4.7 18 ratings
Prep. 30 min
Total 3 h 30 min
8 portions

Ingredients

Préparation
  • de Sbrinz en morceaux (2 cm), pour parsemer
    30 g
La pâte
  • d'eau
    300 g
  • de persil frais (d’env. 20 g), effeuillé
    1 bouquet
  • de roquette
    20 g
  • de levure (env. 20 g), émiettée
    ½ cube
  • de farine mi-blanche
    500 g
  • de sel
    1 ½ c. à café
  • d'huile d'olive
    2 c. à soupe
Le beurre aux herbes
  • de persil frais (d’env. 20 g), effeuillé
    1 bouquet
  • de romarin, frais effeuillé
    3 brins
  • d'ail
    2 gousses
  • de beurre mou
    100 g
  • de ciboulette fraîche (d’env. 20 g), ciselée
    1 bouquet
  • de sel
    ½ c. à café

Nutrition per 1 portion

Calories 366 kcal / 1533 kJ
Protein 9.3 g
Fat 17 g
Carbohydrates 43 g

Like what you see?

This recipe and more than 100 000 others are waiting for you!

Register for our 30-day free trial and discover the world of Cookidoo®. No strings attached.

Sign up for free More information


You might also like...