Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Préparation
- 30 g de Sbrinz, en morceaux (2 cm), pour parsemer
La pâte
- 300 g d'eau
- 1 bouquet de persil frais (d’env. 20 g), effeuillé
- 20 g de roquette
- ½ cube de levure (env. 20 g), émiettée
- 500 g de farine mi-blanche
- 1 ½ c. à café de sel
- 2 c. à soupe d'huile d'olive
Le beurre aux herbes
- 1 bouquet de persil frais, (d’env. 20 g), effeuillé
- 3 brins de romarin, frais, effeuillé
- 2 gousses d'ail
- 100 g de beurre, mou
- 1 bouquet de ciboulette fraîche (d’env. 20 g), ciselée
- ½ c. à café de sel
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 1533 kJ / 366 kcal
- Protein
- 9.3 g
- Carbohydrates
- 43 g
- Fat
- 17 g
Alternative recipes
Tresse bernoise
1 Std. 45 Min
Carac (Tartelette au chocolat)
2h
Caramels à la crème
2h
Beurre aux herbes
5 Min
Pain tessinois
1hod. 50min
Miroirs à la gelée de vin chaud
2u. 40min
Fougasse aux olives
2 Std. 20 Min
Knöpfli
50 Min
Birchermüesli
1 Std. 10 Min
Focaccia aux oignons
2 Std. 20 Min
Focaccia au romarin
2 Std. 30 Min
Bâtonnets aux noisettes
1hod. 50min