Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Choucroute
- 80 g d'oignon, coupé en deux
- 15 g de beurre
- 8 baies de genièvre
- 1000 g de choucroute crue
- 600 g de côtes de porc, fumées
- 1 morceau de lard fumé
- 1500 g d'eau
- 1 cube de bouillon de légumes (pour 0,5l)
- 100 g de haricots verts, séchés, ayant trempés toute une nuit dans de l’eau froide
- 1 saucisse de langue bernoise
- 1 jarret de porc (env. 400 g) cuit
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 2277 kJ / 544 kcal
- Protein
- 44 g
- Carbohydrates
- 7 g
- Fat
- 35 g
In Collections
Alternative recipes
Tresse bernoise
1 Std. 45 Min
Sauce à salade à la française
20 min
Pain paysan
3h
Spätzlis au fromage
1h 10 min
Gâteau du Vully
2h 30 min
Macaronis du chalet
45 min
Ragoût de bœuf
1 Std. 50 Min
Moutarde de Bénichon
40 min
Papet vaudois
55 min
Polenta tessinoise
45 min
Émincé à la zurichoise
50 min
Riz Casimir
45 min