Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Choucroute
- 80 g d'oignon, coupé en deux
- 15 g de beurre
- 8 baies de genièvre
- 1000 g de choucroute crue
- 600 g de côtes de porc, fumées
- 1 morceau de lard fumé
- 1500 g d'eau
- 1 cube de bouillon de légumes (pour 0,5l)
- 100 g de haricots verts, séchés, ayant trempés toute une nuit dans de l’eau froide
- 1 saucisse de langue bernoise
- 1 jarret de porc (env. 400 g) cuit
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 2277 kJ / 544 kcal
- Protein
- 44 g
- Carbohydrates
- 7 g
- Fat
- 35 g
In Collections
Alternative recipes
Rösti bernois
40min
Papet vaudois
55min
Ragoût de bœuf
1 Std. 50 Min
Spätzlis au fromage
1h 10min
Bouillon de légumes en poudre
5 Std.
Émincé à la zurichoise
50 Min
Salade de haricots verts aux lardons
40min
Riz Casimir
45min
Salade de pommes de terre
1h 5min
Sauce à salade à la française
20 Min
Salade de cervelas au fromage
10min
Ragoût de bœuf sur purée de céleri
1h