Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Mandelboden
- 70 g Mandeln, blanchiert
- 1 Ei
- 50 g Zucker
- 1 EL Vanillezucker, selbst gemacht
- 10 g Speisestärke
Biskuitteig
- 4 Eier, getrennt
- 120 g Zucker
- 1 EL Vanillezucker, selbst gemacht
- 160 g Mehl
- ¼ TL Backpulver
- Zucker zum Bestreuen
Füllung
- 200 g Sahne zum Schlagen, 30-40 % Fett, kühlschrankkalt
- 1 Pck. Sahnesteif
- 1 EL Vanillezucker, selbst gemacht
- 500 g Magerquark
- 300 g Joghurt, 3,5% Fett
- 100 g Zucker
- 1 EL Zitronensaft
- 60 g Gelatine
- 250 g Himbeeren, frisch oder TK, aufgetaut
Fertigstellung
- 500 g Himbeeren, frisch oder TK, aufgetaut
- 30 g Gelatine
- 60 g Zucker
- 120 g weiße Kuvertüre, in Stücken
- 30 g Kuvertüre, dunkel, in kleinen Stücken
- 1200 g Wasser
- Nutrition
- per 1 Stück
- Calories
- 1961 kJ / 468 kcal
- Protein
- 16 g
- Carbohydrates
- 60 g
- Fat
- 15 g
- Fibre
- 4.6 g
In Collections
Alternative recipes
Schwarzwälder Kirschtorte
10hod. 30min
Mango-Joghurt-Torte mit Frischkäse
10 godz.
Fruchtige Erdbeer-Schmand-Torte
5h 30min
Himbeer-Nuss-Hochzeitstorte mit Karamelldripping
48 godz.
Aprikosen-Mascarpone-Charlotte
4 godz. 10 min
Vanille-Nuss-Hochzeitstorte mit Schokodripping
48 godz.
Allrounder-Torte
1h 30min
Haselnuss-Schokoladen-Torte
13h
Kirsch-Vanille-Torte
24h
Himbeer-Schoko-Hochzeitstorte mit Schokodripping
48 godz.
Nuss-Schoko-Torte
9 godz. 30 min
Kirsch-Windbeutel-Torte
5 godz.