Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Teig
- 40 g Butter, in Stücken, und etwas mehr zum Einfetten
- 300 g Pumpernickel, in Stücken
- 1 Ei
Belag und Fertigstellung
- 100 g Emmentaler, in Stücken
- 500 g Wasser
- 400 g Kartoffeln, festkochend, klein, mit Schale, halbiert
- 400 g Rosenkohl
- 300 g Frischkäse
- 2 Eier
- 1 TL Senf
- 1 TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- 3 Prisen Muskat
- 30 g Pinienkerne
- Nutrition
- per 1 Stück
- Calories
- 1662 kJ / 397 kcal
- Protein
- 17 g
- Carbohydrates
- 25 g
- Fat
- 24 g
- Saturated Fat
- 14 g
- Fibre
- 7 g
- Sodium
- 366 mg
In Collections
Alternative recipes
Kartoffel-Flammkuchen
40 min
Blumenkohl-Quiche mit Spargel und Spinat
2 Std.
Rote-Bete-Brokkoli-Quiche
40 min
Herzhafter Blumenkohl-Kuchen
1 godz. 15 min
Paprika-Feta-Tarte
1h
Kartoffel-Sellerie-Auflauf mit Schinken
1 godz. 10 min
Porree-Tarte mit Blauschimmelkäse
1 Std. 40 Min
Sauerkraut-Rösti-Auflauf
1h
Rosenkohl-Feta-Omelette
40 min
Gemüsetarte mit Feigentopping
1 Std. 30 Min
Gnocchi-Wirsing-Auflauf mit Camembert
1 godz. 10 min
Rosenkohl-Auflauf
1h