Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 500 g Farfalle
- Wasser zum Garen der Nudeln
- Salz zum Garen der Nudeln
- 1 rote Chilischote, frisch, halbiert, entkernt
- 5 Stängel Koriander, abgezupft
- 1 Limette, unbehandelt
- 1 Knoblauchzehe
- 50 g Macadamianüsse, geröstet, gesalzen
- 1 gestr. TL gelbe Thai-Currypaste
- 25 g Fischsauce
- 50 g Ketjap Manis
- 20 g Sojasauce
- 2 TL Sambal Oelek
- 400 g Fleisch, gegart, abgekühlt (z. B. Suppenfleisch oder Rinderbeinscheibe), in Stücken (siehe Tipp)
- Nutrition
- per 1 Portion
- Calories
- 1623 kJ / 388 kcal
- Protein
- 23 g
- Carbohydrates
- 49 g
- Fat
- 10 g
- Fibre
- 3.9 g
In Collections
Alternative recipes
Schnelle Asianudeln
20 min
Glasnudeln mit Hackfleisch (蚂蚁上树)
35 Min
Tandoori-Schweinefilet auf Glasnudelsalat
1j
Curry-Hähnchen (红咖喱鸡)
50 menit
Hähnchen Teriyaki
2j
Scharfes Ingwer-Hähnchen (三杯鸡)
45 Min
Hähnchen-Kokos-Suppe
45 Min
Scharfes Thai-Curry mit Cashewkernen
40 min
Chicken Tikka Masala
45 Min
Glasnudel-Hackfleisch-Bowl
35 Min
Indisches Hähnchen-Curry
35 Min
Hähnchen Tikka Masala
1j