Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 150 g Baguette, in dünnen Scheiben (2 mm)
- 25 g Olivenöl und etwas mehr zum Beträufeln
- 1 TL Sambal Oelek
- 15 g Honig
- 20 g Wodka
- ½ TL Salz und etwas mehr zum Würzen
- 3 Prisen Pfeffer und etwas mehr zum Würzen
- 3 Spritzer Worcester-Sauce
- 25 g Wasser
- 10 g Zitronensaft
- 30 g Ketchup
- 500 g Tomaten (z. B. Tasty Tom), je nach Größe geviertelt oder geachtelt
- 3 Staudensellerie-Stangen, in dünne Scheiben (1 mm), gehobelt oder geschnitten, 5 g Sellerieblätter zur Seite gelegt
- 1 Frühlingszwiebel, in Ringen
- Nutrition
- per 1 Portion
- Calories
- 2091 kJ / 500 kcal
- Protein
- 11 g
- Carbohydrates
- 60 g
- Fat
- 19 g
- Fibre
- 6.7 g
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