Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- ½ Bund Petersilie, frisch, ohne Stiele
- 60 g Zwiebeln, halbiert
- 400 g Tomaten, geviertelt
- 200 g Feta, in Stücken
- 1 ½ - 2 TL Kräutermischung, getrocknet (z.B. Oregano, Salbei, Thymian, Rosmarin)
- 1 TL Salz
- 1 Prise Pfeffer, gemahlen
- 200 g Crème Fraîche, mit 30 % Fettgehalt
- Nutrition
- per 1 Portion
- Calories
- 1270 kJ / 303 kcal
- Protein
- 10 g
- Carbohydrates
- 7 g
- Fat
- 26 g
- Fibre
- 1.6 g
In Collections
Alternative recipes
Bunte Gemüsenudeln mit Pesto
45 min
Brokkolisalat mit Pinienkernen
5min
Pastasalat mit getrockneten Tomaten
1 Std. 40 Min
Kräuterquark
10min
Sommerlicher Kartoffelsalat
3 Std.
Mortadella-Gurken-Salat
10min
Sauce Hollandaise
15min
Kräuterbutter
5min
Erdbeer-Mojito
10min
Poulet mit Spargeln und Reis an Weisswein-Specksauce
45 min
Griechischer Salat
25 min
Gefüllte Pouletbrustpäckchen mit Kartoffeln
55 min