![Schlemmerfilet mit Tomatenreis Schlemmerfilet mit Tomatenreis](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/99653F37-C120-4A38-A8CE-939B41D219FD/Derivates/C33A44FB-CE39-49F0-91F5-BC026666E6C7.jpg)
Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Schlemmerfilet
- 30 g Butter und etwas mehr zum Einfetten
- 50 g Parmesan, in Stücken
- ½ Bund Petersilie, ohne Stiele
- 1 Stängel Dill, abgezupft
- 1 Knoblauchzehe
- 40 g Paniermehl
- ½ TL Salz und etwas mehr zum Würzen
- ¼ TL Pfeffer, gemahlen und etwas mehr zum Würzen
- 400 g Fischfilets, mit oder ohne Haut, TK (z.B. Seelachs oder Kabeljau)
Tomatenreis und Fertigstellung
- 1 Zwiebel, halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- 60 g Olivenöl
- 450 g Wasser
- 250 g Parboiled Reis
- 1 TL Salz
- 1 Dose gehackte Tomaten (400 g)
- 4 Basilikumblatt, frisch, zum Garnieren
- Nutrition
- per 1 Portion
- Calories
- 2584 kJ / 617 kcal
- Protein
- 28 g
- Carbohydrates
- 29 g
- Fat
- 29 g
- Fibre
- 2.7 g
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