Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 400 g Topinambur-Wurzel, geschält, in Stücken
- 250 g Kartoffeln, mehligkochend, geschält, in Stücken
- 200 g Milch
- 1 - 1 ¼ TL Salz, nach Geschmack
- ½ TL Kümmel, gemahlen
- ¼ TL Muskatnuss, gemahlen
- 20 g Butter, kalt
- Nutrition
- per 1 Portion
- Calories
- 413 kJ / 98 kcal
- Protein
- 4 g
- Carbohydrates
- 11 g
- Fat
- 4 g
- Fibre
- 12 g
In Collections
Alternative recipes
Fenchel-Karotten-Crèmesuppe
40 min
Karotten-Chicoreé-Risotto
40 min
Lachs mit Fenchel-Apfel-Salat
1h 20 min
Mangold-Ingwer-Suppe
40 min
Erbsen-Ingwer-Suppe, Zitronenlachs mit Brokkoli
1h
Kohl-Kürbis-Suppe
45 min
Lammragout
1 Std. 45 Min
Mangold-Kartoffel-Gemüse mit pochierten Eiern
45 min
Kohlsuppe mit Tofu
1 Std. 45 Min
Lauch-Risotto mit Äpfeln und Ziegenkäse
40 min
Apfelrotkohl
1h 10 min
Rosenkohl mit Speck und Mandeln
40 min