Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 150 g di peperone rosso, a fette
- 150 g di peperone verde, a fette
- 300 g di cipolle, in quarti
- 300 g di zucchine, con la buccia, a rondelle (circa 2 cm)
- 100 g di olio extravergine di oliva
- 500 g di passata di pomodoro, (in scatola o fresca)
- 1 cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe macinato
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 836 kJ / 200 kcal
- Protein
- 2.71 g
- Carbohydrates
- 8.78 g
- Fat
- 17.1 g
Alternative recipes
Funghi all'aglio
20min
Polenta ticinese
45min
Fagiolini verdi all'aglio e zenzero
20min
Sugo di verdure
40min
Pollo piccante allo zenzero
45min
Coq au vin
2 Std.
Zuppa di zucca
35 Min
Insalata greca
25 Min
Insalata di patate
1 Std. 5 Min
Zuppa di zucca
35 Min
Insalata di fagiolini con pancetta
40min
Torta di carote argoviese
2 Std.