Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 1 rametto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate
- 1 rametto di timo fresco, le foglioline lavate
- 1 rametto di origano fresco, le foglioline lavate
- ½ spicchio di aglio
- 30 g di burro morbido
- 2 bistecche di filetto di manzo (180-200 g l'una, spessore 3 cm)
- ½ cucchiaino di sale
- ¼ di cucchiaino di pepe macinato
- 2 foglia di alloro secca
- 1850 g di acqua
- 30 g di succo di limone, spremuto fresco
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 1415.5 kJ / 1753 kcal
- Protein
- 43 g
- Carbohydrates
- 0.5 g
- Fat
- 18.5 g
- Fibre
- 0.2 g
In Collections
Alternative recipes
Vellutata di cavolfiore
50min
Zuppa di porri e formaggio
30 min
Purea di mele per la dispensa
No ratings
Polpette al sugo
45min
Carciofi alla romana
50min
Carote sottovuoto al miele
1h 20min
Salmone sottovuoto con insalata di finocchi e mele
1h 20min
Sovracosce sottovuoto di pollo in salsa Teriyaki
2 Std. 10 Min
Tiramisù
5h 40 min
Pesto alla genovese
20min
Orata in crosta di sale
35min
Purea di patate
45min