Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- ½ Würfel Hefe (20 g), zerkrümelt
- 300 g Wasser
- 100 g Olivenöl und etwas mehr zum Einfetten und Bestreichen
- 1 gestr. TL Zucker
- 530 g Weizenmehl Type 550
- 30 g Hartweizengrieß
- 2 TL Salz
- 30 g Bärlauchblätter, frisch, in feinen Streifen
- 1 TL Meersalz, grob
- Nutrition
- per 1 Stück
- Calories
- 6475 kJ / 1547 kcal
- Protein
- 32 g
- Carbohydrates
- 204 g
- Fat
- 64 g
- Fibre
- 11.4 g
In Collections
Alternative recipes
Bärlauch-Franzbrötchen
2h 20min
Zwetschgenschnecken mit Bienenstichkruste
3h
Bärlauch-Röggelchen
48 Std.
Bärlauch-Faltenbrot
2h 30min
Bier-Ähren
14h
Wirsing-Dinnete
2h
Bärlauch-Hollandaise
15min
Schlutzkrapfen mit Walnussfüllung
1h 15 min
Bärlauchöl
15min
Bärlauch-Hummus
15min
Käseecken zum Zupfen
1 Std. 50 Min
Bärlauch-Tomaten-Pesto
5 min