Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 125 g Butter, in Stücken, und etwas mehr zum Einfetten
- 120 g Zucker
- 250 g Mehl und etwas mehr zum Bearbeiten und Ausstreuen
- 3 Eier
- 1 Prise Salz
- 1 Streifen Zitronenschale, unbehandelt (1 x 3 cm), fein abgeschält
- 250 g Crème fraîche
- 1 Pck. Vanillepuddingpulver
- 400 g Zwetschgen, geviertelt
- Zimt-Zucker-Mischung zum Bestreuen
- 40 g Mandelstifte
- Nutrition
- per 1 Stück
- Calories
- 2692 kJ / 643 kcal
- Protein
- 11 g
- Carbohydrates
- 69 g
- Fat
- 35 g
- Fibre
- 4 g
In Collections
Alternative recipes
Erdbeer-Streusel-Taler
2 godz. 20 min
Tonka-Windbeutel mit Brombeeren
2j 30 menit
Kokos-Aprikosen-Butterkuchen
2j 30 menit
Ricotta-Pancakes mit Aprikosenconfit
30 min
Apfel-Brombeer-Tarte
1h 55min
Lemon-Curd-Tiramisu
4j 30 menit
Birnentarte
2j
Pflaumen-Birnen-Tarte
1j
Heidelbeer-Hefeschnecken mit Frischkäse-Guss
3sa
Lemon Curd-Tartelettes
2j
Lemon-Curd-Striezel
4 Std.
Zwetschgen-Streusel-Kuchen
1j