Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 125 g Butter, in Stücken, und etwas mehr zum Einfetten
- 120 g Zucker
- 250 g Mehl und etwas mehr zum Bearbeiten und Ausstreuen
- 3 Eier
- 1 Prise Salz
- 1 Streifen Zitronenschale, unbehandelt (1 x 3 cm), fein abgeschält
- 250 g Crème fraîche
- 1 Pck. Vanillepuddingpulver
- 400 g Zwetschgen, geviertelt
- Zimt-Zucker-Mischung zum Bestreuen
- 40 g Mandelstifte
- Nutrition
- per 1 Stück
- Calories
- 2692 kJ / 643 kcal
- Protein
- 11 g
- Carbohydrates
- 69 g
- Fat
- 35 g
- Fibre
- 4 g
In Collections
Alternative recipes
Rhabarber-Erdbeer-Tarte
1h
Johannisbeer-Baiser-Kuchen
1h 50min
Rhabarber-Erdbeer-Tarte
1h
Erdbeer-Rhabarber-Clafoutis
1 godz. 10 min
Soffioni Abruzzesi (Ricotta-Törtchen)
1 godz. 45 min
Zwetschgen-Hefe-Taler mit Haselnuss-Streuseln
2 Std.
Rhabarber-Zimt-Röllchen
2 Std.
Erdbeer-Streusel-Taler
2 godz. 20 min
Apfel-Brombeer-Tarte
1u. 55min
Zwetschgenschnecken mit Bienenstichkruste
3h
Pflaumen-Birnen-Tarte
1h
Erdbeer-Rhabarber-Crumble
50min