Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 400 g Suppengemüse, in Stücken oder Abschnitte (z. B. Möhrenschalen, Sellerie)
- 1 Zwiebel, mit Schale, halbiert
- 100 g Pilze
- 1 Tomate (ca. 50 g), in Stücken
- 2 Knoblauchzehen, mit Schale
- 2 Lorbeerblätter
- 4 Pimentkörner
- 10 Pfefferkörner, schwarz
- 2 Zweige Thymian
- 2 Zweige Rosmarin
- 1500 g Wasser
- 2 TL Salz
- Nutrition
- per 1 Schraubglas
- Calories
- 2675 kJ / 640 kcal
- Protein
- 15 g
- Carbohydrates
- 116 g
- Fat
- 5 g
- Fibre
- 6.5 g
In Collections
Alternative recipes
Gewürzpaste für Gemüsebrühe
30min
Slow-Cooking-Apfelmus
5 Std. 20 Min
Rinderfond aus Fleischabschnitten und Knochen
3 godz. 50 min
Rinderkraftsuppe (aus Suppenfleisch)
3h 45 min
Rindfleisch-Nudelsuppe aus Rinderfond
4h
Bratenpaste
3h
Kaffee mahlen
5 Min
Pellkartoffeln (im Varoma)
40min
Erdäpfelpüree wie handgestampft
40min
Gemüsefond/-suppe
50min
Ghee - geklärte Butter
50min
Panko - Japanisches Paniermehl
24h