![Taboulé au millet (sans gluten) Taboulé au millet (sans gluten)](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/3a942196-f66b-4527-98a2-806d903dd1e8/Derivates/983e0b4a-c23e-4b49-8a4d-b778faf8386e.jpg)
Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 150 g de millet en grains, décortiqué
- 400 g d'eau
- 100 g de poivron rouge, coupé en morceaux
- 150 g de concombre, coupé en petits tronçons
- ½ c. à café de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 3 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 50 g de jus de citron
- 150 g de tomates, coupées en brunoise
- 10 brins de ciboulette fraîche, ciselés finement
- 25 g d'huile d'olive
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 897 kJ / 213.8 kcal
- Protein
- 4.8 g
- Carbohydrates
- 28.8 g
- Fat
- 8 g
- Saturated Fat
- 1.3 g
- Fibre
- 2.8 g
- Sodium
- 249.3 mg
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