Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 1000 g d'épinards frais
- 500 g d'eau
- 1 bouquet d'aneth frais, équeuté
- du sel
- du poivre moulu
- 200 g de feta
- 100 g d'huile d'olive
- 8 - 10 feuilles de pâte filo (ou phyllo)
- Nutrition
- per 1 pièce
- Calories
- 1063 kJ / 254 kcal
- Protein
- 7 g
- Carbohydrates
- 13 g
- Fat
- 18 g
Alternative recipes
Samoussas à la tomate et à la ricotta
35min
Pommes de terre farcies au pesto
45min
Cannelloni d'aubergine à la tomate
1h 20 min
Empañadas
2 Std. 15 Min
Tartine petits pois, feta et herbes fraîches
20 Min
Conchiglioni farcis aux champignons
45min
Rekakats libanais
45min
Aubergines à la bonifacienne
2h
Salade thaïe aux crevettes
1h 25 min
Socca aux légumes d'été
55min
Rikakats (Roulés à la feta et aux herbes)
30min
Linguine au chèvre frais et pesto de roquette
35min