Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 20 g di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 1 spicchio di aglio, senz'anima
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 20 g di pangrattato
- 50 g di vino bianco
- 500 g di pomodori pelati
- 5 g di sale
- 750 g di scampi freschi, puliti
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 2168.3 kJ / 518.3 kcal
- Protein
- 33.6 g
- Carbohydrates
- 9.2 g
- Fat
- 37.7 g
- Saturated Fat
- 18.9 g
- Fibre
- 1.9 g
- Sodium
- 5 mg
In Collections
Alternative recipes
Panzanella ai frutti di mare e gamberi
40 Min
Gamberoni al Varoma con emulsione
30 Min
Zuppetta di crostacei
40 Min
Pepata di cozze
55 Min
Insalata di gamberi alla siciliana
40 Min
Vongole veraci su crostoni di pane
50min
Cozze alla Medoc
50min
Zuppetta di pesce (per 2 persone)
1 Std.
Linguine con scampi al limone
20 Min
Vongole e cozze alla marinara
3 Std.
Cozze al vino bianco
40 Min
Zuppa di pesce tradizionale
1 godz. 30 min