![Gemüsekraftsuppe Gemüsekraftsuppe](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/7c66c203-4641-4e54-af47-dc8f76315f2b/Derivates/2e4673cf-726e-49e6-a8b9-e65ebe026889.jpg)
Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 300 g Suppengemüse (z. B. Karotten, Sellerie, Petersilienwurzel, Lauch), in groben Stücken
- 100 g Zwiebeln, halbiert
- ½ cm Ingwer, frisch, in Scheiben
-
5
Stängel Liebstöckel, frisch
or 3 TL Liebstöckel, getrocknet -
5
Stängel Petersilie, frisch
or 3 TL Petersilie, getrocknet - 5 Wacholderbeeren
- 2 Lorbeerblätter, getrocknet
- 2 Gewürznelken
- 6 - 8 Pfefferkörner, schwarz
- 1 Stückchen Wakame Alge, getrocknet
- 3 TL Salz
- 1000 - 1500 g Wasser
- Nutrition
- per 1 Portion
- Calories
- 98 kJ / 23 kcal
- Protein
- 1 g
- Carbohydrates
- 4 g
- Fat
- 0 g
- Saturated Fat
- 0 g
- Fibre
- 1 g
Alternative recipes
Erdäpfelsalat
1 Std.
Gelber Fisolensalat
40 min
Dillfisolen mit Erdäpfeln
55 min
Staubzucker
5 min
Kräutertopfen
15 min
Kukuruz mit Zitronen-Kapern-Butter und Erdäpfeln
45 min
Rinderkraftsuppe (aus Suppenfleisch)
3 godz. 45 min
Palatschinken mit Marillenmarmelade
30 min
Frittaten
30 min
Palatschinken
45 min
Risi-Bisi
30 min
Cremespinat mit Erdäpfeln und pochiertem Ei
50 min