Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 220 g di zucchero
-
1
cucchiaino di zucchero vanigliato, fatto in casa
or ½ cucchiaino di estratto di vaniglia naturale - 220 g di mandorle pelate
- 1 albume (30 g circa)
-
20
g di acqua
or 20 g di Maraschino
- Nutrition
- per 100 grammi
- Calories
- 1958 kJ / 468 kcal
- Protein
- 10.9 g
- Carbohydrates
- 51 g
- Fat
- 25.9 g
- Fibre
- 5.9 g
In Collections
Alternative recipes
Pasta Choux
2 godz.
Zucchero a velo
5 min
Pan di Spagna
1h 50min
Glassa di zucchero
10 min
Minnuzze di Sant'Agata
7u. 30min
Cassata di Sulmona
3h 30min
Limoni di frolla ripieni
1h 30min
Cassata siciliana
6h 35min
Cartocci e viennesi siciliani
3h 15min
Cartellate
1sa 5 dk
Cupolette al limone
9h
Dolcetti siciliani di mandorle
45 min