Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 2 - 3 rametti di prezzemolo, le foglioline lavate ed asciugate
- ½ spicchio di aglio
- 1 peperoncino fresco o secco
- 40 g di olio extravergine di oliva
-
600
g di seppie fresche
or 600 g di seppioline decongelate - 50 g di vino bianco secco
- 2 cucchiaini di sale
- 300 g di pisellini surgelati
-
200
g di polpa di pomodoro
or 200 g di passata di pomodoro
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 1138 kJ / 272 kcal
- Protein
- 25.7 g
- Carbohydrates
- 12.1 g
- Fat
- 12.7 g
- Fibre
- 0.6 g
In Collections
Alternative recipes
Polpetti affogati
45 min
Moscardini al limone
30 min
Polpetti all'inferno
40 min
Polpo in rosso
35 min
Calamari in umido
55min
Seppie e calamari in guazzetto di capperi e olive
40 min
Coniglio alla ligure
3h 20min
Anelli di totano in umido
30 min
Pescatrice ai pomodorini
1 godz.
Coniglio ai carciofi
1 godz. 25 min
Seppioline al vino bianco
25 min
Insalata di totano e piselli al lime
1 godz.