Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 200 g di fichi secchi, a pezzi
- 80 g di Rum
- 100 g di nocciole tostate
- 160 g di zucchero
- 3 uova
- 80 g burro morbido
- 1 stecca di vaniglia, i semini
- 100 g di farina tipo 00
- 1 bustina di lievito in polvere per dolci
- 1 pizzico di sale
- Nutrition
- per 1 fetta
- Calories
- 1147.5 kJ / 274.1 kcal
- Protein
- 4.6 g
- Carbohydrates
- 33.3 g
- Fat
- 12.6 g
- Saturated Fat
- 4.6 g
- Fibre
- 2.3 g
- Sodium
- 16.8 mg
In Collections
Alternative recipes
Torta alle mandorle, mirtilli e limone (senza lattosio)
1 Std.
Torta di ciliegie e mandorle
1 Std.
Torta di pane, frutta e farina di castagne
1h 10min
Torta di farro alle mandorle e prugne
1 Std. 5 Min
Torta di ricotta e mele (10-12 mesi)
45 Min
Ciambella alle pesche
50 Min
Torta zucca, cocco e arancia
1 Std. 30 Min
Torta di carote e nocciole alla farina di farro
1 Std.
Torta sprint di albicocche
45 Min
Torta di nocciole del Piemonte
1 Std. 15 Min
Torta di mele e nocciole
1 Std.
Torta di mele e mandarini
1 Std.