Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 80 g Emmentaler Käse, in Stücken
- 2 Eier (Größe L)
- 4 Prisen Meersalz
- 4 Prisen schwarzer Pfeffer, gemahlen
- 40 g Weizenmehl, glatt
- 80 g Milch
- 2 Schalotten, halbiert
- 30 g Butter
- 200 g Babyspinat, frisch, gewaschen und abgetropft
- 2 Prisen Muskat, gemahlen (optional)
- 200 g Cherrytomaten, halbiert
- Nutrition
- per 1 Portion
- Calories
- 2218 kJ / 529 kcal
- Protein
- 30 g
- Carbohydrates
- 26 g
- Fat
- 34 g
- Saturated Fat
- 18 g
- Fibre
- 7 g
In Collections
Alternative recipes
Gemüsereis mit Ei
35min
Tomatentarte à la Provence
55 min
Russischer Salat
50min
Omelettrolle mit Blattspinat
35min
Pikante Sterzschnitten
55 min
Gemüse-Eier-Küchlein
1h
Knusprige Melanzani auf Creme-Kohlrabi
1h
Polenta Pizza mit RUPP Rauchkäse Chili Paprika
55 min
Ebly Risotto mit RUPP Feinster Streich Gouda
35min
Polentaschnitten mit Gemüse
45 min
Schnelle cremige Polenta
25 min
Gefüllte Zucchini mit cremiger Polenta
1h