Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 2 - 3 gousses d'ail, coupées en deux
-
20
g d'huile végétale
or 20 g d'huile d'olive -
200
g d'oignons jaunes, coupés en quartiers (voir "Conseil(s)")
or 200 g d'oignons rouges, coupés en quartiers (voir "Conseil(s)")
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 1031 kJ / 246 kcal
- Protein
- 3 g
- Carbohydrates
- 13 g
- Fat
- 20 g
- Saturated Fat
- 3 g
- Fibre
- 3.8 g
- Sodium
- 20 mg
Alternative recipes
Dorer légèrement 200-300 g d'oignons
20 分钟
Dorer 200 g d'oignons
25 dk
Rissoler des oignons
20 分钟
Rissoler des échalotes
20 分钟
Dorer 250 g de poulet en lanières
15 分钟
Rissoler un mélange d'ail et d'oignons
20 分钟
Dorer 350 g d'échalotes
25 dk
Caraméliser 200 g d'oignons
40 分钟
Rissoler 300 g d'oignons
20 分钟
Dorer des oignons avec des lanières de porc
15 分钟
Faire sauter des oignons avec du piment
20 分钟
Dorer 250 g de poulet en cubes
15 分钟