Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 1750 g di acqua
- 35 g di lievito madre disidratato
- 650 g di farina tipo 0
- 30 g di farina di riso
- 20 g di farina di soia
- 10 g di olio extravergine di oliva
- 10 g di sale
- passata di pomodoro, a piacere
- 250 g di mozzarella, sgocciolata e a fette
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 2363.4 kJ / 564.5 kcal
- Protein
- 24.3 g
- Carbohydrates
- 89.4 g
- Fat
- 11.2 g
- Saturated Fat
- 5.7 g
- Fibre
- 3.1 g
- Sodium
- 866.8 mg
In Collections
Alternative recipes
Pizza napoletana
9h
Focaccia ad alta idratazione TM6
5h
Burger buns
4 Std. 40 Min
Focaccia barese TM6
4h
Pizzette
3 Std. 40 Min
Pasta fresca tipo Trofie
30 Min
Pizza romana bianca
6 Std. 30 Min
Pizza vegetariana a lunga lievitazione
20h
Pizza romana (di Gabriele Bonci)
24 Std.
Tigelle alle erbe aromatiche con pesto di fave
4 Std. 40 Min
Cornetti brioche
6 Std. 30 Min
Piadina romagnola
15 Min