Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Biga
- 3 g di lievito di birra fresco
- 1400 g di acqua
- 100 g di farina integrale
- 150 g di farina manitoba W300
- 30 g di succo di limone
Impasto della pizza
- 400 g di farina tipo 0 W180
- 1480 g di acqua
- 10 g di sale
- 15 g di olio extravergine di oliva
- 30 g di succo di limone
- acqua q.b. sino a raggiungere 250 g (optional)
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 1644.3 kJ / 393 kcal
- Protein
- 12.6 g
- Carbohydrates
- 75.5 g
- Fat
- 2.2 g
- Saturated Fat
- 0.6 g
- Fibre
- 3.9 g
- Sodium
- 646.3 mg
In Collections
Alternative recipes
Pizza vegetariana a lunga lievitazione
20h
Pizza napoletana
9h
Pizza con salame piccante
2 godz.
Cornetti brioche
6h 30 phút
Pane semintegrale a lievitazione naturale
15h 30 min
Pizza Gourmet con friggitelli e alici marinate
4h
Focaccia di semola
6 godz. 40 min
Focaccia integrale con melanzane e pancetta
3 godz. 20 min
Pane bianco
3h
Pane alla birra (TM6)
4h
Pizza diavola
1hod. 45min
Pane contadino ai cereali
7 Std.